Lei

Despre noi

 

        SC HUNS INDUSTRY SRL este o companie cu experienta, care asigura solutii complete tututor celor interesati de domeniul agriculturii, fie ca sunt profesionisti sau doar la inceput de drum.
        Infiintata in anul 2009, societatea a reusit sa se dezvolte continuu, ajungand astazi o firma apreciata, intr-un domeniu in care calitatea si promptitudinea sunt atribute esentiale, deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai si este in masura sa gaseasca solutii personalizate de la proiectare pana la executia la cheie a obiectivelor.
         Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare, iar rezultatele de pana acum sunt incurajatoare, intrucat toti clientii nostri au ramas multumiti de calitatea produselor noastre.Pana in prezent avem deja montate. numeroase solarii in tara si suntem deschisi colaborarii cu firme de distributie.

Pentru orice alte intrebari sau informatii nu ezitati sa ne contactati.  

AVANTAJELE SOLARIILOR HUNS

  • Calitate Coreea de Sud si costuri reduse;
  • Imbinarea practica, simpla si ingenioasa a tevilor si a foliei, astfel incat folia nu este perforata pe toata lungimea solarului, rezultand un produs perfect adaptat sa reziste la zapada, vant, ploi, etc.
  • Folie cu grad mare de transparenta, 0,12 mm anti-condens, anti UV, anti-uzura garantie 36 luni;
  • Aerisirea laterala cu macarale pe toata lungimea solarului, care se realizeaza extrem de simplu si comod

Parerea clientilor